lørdag den 23. oktober 2010

23. Oktober - tredje dag i Sydfrankrig

Vi slappede af ved lejligheden om formiddagen, der blev spillet bordtennis og spillet med terninger. Det var overskyet og køligt udenfor, så det var passende aktiviteter.

Da vi havde spist frokost kørte vi en tur til Cannes. Heldigvis er der kun ca. 20 minutters kørsel derover. På vejen standsede vi ved en lokal svømmehal for at se om det kunne være en løsning på drengenes uopfyldte pool-behov. Svømmehallen så fin ud, men vi noterede os at alle derinde svømmede med badehætte på.

Det var en stor oplevelse for os alle at se Cannes. Vi var heldige at der var et stort Porsche-træf med samlingspunkt foran det berømte Carlton-hotel. Vi talte ca. 35 Porsche, som blev parkeret i rækker foran hotellet:


Udover Porscherne så vi også 3 Ferrarier, 1 Maserati, 1 Audi R8, 1 Bugatti og selvfølelig en ordentlig røvfuld fede BMW'er og Mercedes'er.

Som altid brugte vi også en del tid på at kaste sten i vandet. Vi er ved at være i god træning med at slå smut med de flade sten.

Det var interessant at opleve menneskene på promenaden. Mange damer der i den grad er pumpet op de rigtige steder med henholdsvis silicone og botox. Flere af de syn vi fik synes jeg faktisk var direkte sørgelige. Som helhed må man dog rose franskmændene for at de går op i deres udseende. Det kunne mange danskere lære en hel del af :-)

Dagen startede overskyet, men sidst på eftermiddagen var der fuld solskin, så det nød vi mens vi gik på promenaden. Der var mange andre ting vi kunne opleve i Cannes, men drengenes tålmodighed var ikke til mere da klokken var på den anden side af 18, så vi begav os hjem til lejligheden igen.

Sådan ser udsigten forøvrigt ud om aftenen lidt før 20:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

10 minutters video-rundtur

Rejsevideo om Sri Lanka og Maldiverne