lørdag den 10. januar 2009

Om rejsen til Sri Lanka

Vi skal det meste af tiden på sydspidsen af Sri Lanka i Unawatuna hos vores danske veninde Lisbeth, som driver et lille hotel, hun selv har fået opført for et par år siden efter tsunamien.

Forneden på denne side kan du på et kort se nøjagtigt hvor Lisbeths hus ligger. På det kort vil du også kunne følge med i, hvor vi bevæger os rundt på øen.

Vi har ikke planlagt hjemmefra hvad vi skal se og gøre, men vi har selvfølgelig læst om hvad vi kan tage ud og se.

Lisbeth kan hjælpe os med at arrangere ture når vi er kommet frem og vi har fået slappet af på stranden i nogle dage. Hun kender en mand lokalt, som hun plejer at bruge når turister skal på flerdages-ture med guide og chauffør.

Christoffer skal undervises mens vi er afsted. Han får lektier med, og han får også til opgave at skrive en lille "klumme" her på bloggen hvor han i det små kan berette om sine oplevelser.

Carsten vil også jævnligt skrive om vores oplevelser og som altid tage en hel masse billeder og lægge dem på nettet - jeg kan slet ikke lade være :-)

Det er vores håb at familien, Christoffers skolekammerater og andre venner vil vise deres deltagelse ved at kommentere på hans og vores fælles indlæg. På den måde kan han også træne sin læsning og se at det har et formål at skrive og læse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

10 minutters video-rundtur

Rejsevideo om Sri Lanka og Maldiverne