onsdag den 1. juni 2011

1. Juni - Tredje dag på Malta


Vi blev enige om at køre en tur ud at kigge på Popeye Village, som ligger 5 minutters kørsel fra vores lejlighed, lige ved siden af Den Danske Ferieby:

http://en.wikipedia.org/wiki/Popeye_Village

Anni og jeg havde godt nok læst i "Turen går til Malta", at man ikke skulle forvente det helt store, så det lod vi være med.
Stedet er nedslidt og mangler vedligeholdelse, men der var nogle underholdende skuespillere der som spillede Skipper Skræk, Olivia og andre karakterer fra filmen. De var egentlig ganske underholdende, så alt i alt hyggede vi os.

Vi fik også en sejltur på bugten:


Vi kørte tilbage til lejligheden og spiste frokost, for det var jo "lige om hjørnet".

Med i billetten fulgte en fribillet til et indendørs lege-land ved siden af Popeye Village, så da vi havde spist kørte vi tilbage dertil. Det viste sig dog hurtigt at Christoffer syntes det var lidt for småbørnsagtigt, så vi tog afsted igen. Vi kørte hen til "The Red Tower", for at beundre udsigten over Mellieha:


http://en.wikipedia.org/wiki/St._Agatha%27s_Tower

Derefter tilbage til lejligheden og have lidt pool-tid inden den hjemmelavede aftensmad.

Om aftenen hyggede vi os med at se "Tempelriddernes Skat III" sammen på computeren. Jeg havde glemt at få den med på computeren, men heldigvis kunne jeg downloade den fra serveren hjemme på Bergensvej, så det havde jeg sat gang i fra morgenen af :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

10 minutters video-rundtur

Rejsevideo om Sri Lanka og Maldiverne