søndag den 11. oktober 2009

10. Oktober - Kendtes adresser, Ferrari og Ole Henriksen

Vi tog i dag op til Beverly Hills for at opleve Rodeo Drive. På vejen drejede vi ind omkring nogle af de kendtes huse. Jeg havde fundet nogle interesser på nettet, på Hugh Hefner, Aaron Spelling, Elizabeth Taylor, Madonna og Nicholas Cage. Disse adresser lå nærmest på en perlerække i Bel Air og passede godt med vores rute mod Rodeo Drive. Det var interessant og tankevækkende at køre rundt og se de dyre huse. Tænk, at der er så mange penge i det område - det er simpelthen for vildt.

Her er hvad man kan læse om Aaron Spellings "hus" på nettet:
Producer Aaron Spelling's 6-acre mansion, "The Manor" is located at 594 Mapleton Drive in Bel Air, Los Angeles and is thought to be the largest house in Los Angeles. With 123 rooms, a bowling alley, swimming pool, gymnasium, tennis court, screening room and four 2-car garages it is 31 times the size of the average American home, or roughly the size of a football field. This makes it smaller than the Pentagon, but larger than the Taj Mahal and Disney's largest soundstage. It also has a re-creation of the left-bank of the Seine. The estate was built after demolishing the previous home that had belonged to Bing Crosby.

View USA in a larger map

Christoffer ønsker sig nogle nye Nike fodboldstøvler, og jeg havde fundet adressen på en Nike-forretning på nettet. Da vi havde set nok rigmandsvillaer kørte vi derfor hen mod Nike-forretningen, som ligger tæt ved Rodeo Drive. Deres udvalg af fodboldstøvler var begrænset, men det lykkedes da Christoffer at finde sig en flot Manchester United trøje i stedet for.

Bagefter gik vi en tur op ad Rodeo Drive, og kom forbi både en Georg Jensen butik og en B&O butik. Der var ingen Nordea eller Jyske Bank afdelinger :-)






Vi så masser af Ferrarier, Porscher, fede Mercedeser. Jeg så endda også en Lotus.





 

Da vi havde fået nok Rodeo Drive, kørte vi omkring Ole Henriksens forretning, det var også meget skægt at opleve:


Vi tog også en lille tur ind omkring Downtown Los Angeles for at drengene kunne opleve nogle skyskrabere tæt på. De var dog ikke synderligt imponerede. Jeg tror at de blev mættet i Dubai på det punkt :-). Benjamin har dog snakket om at jeg skulle vise nogle billeder til hans lærer, Karina, så derfor er dette billede taget til ære for hende. Benjamin nægtede at være med i det, for nu syntes han atlså at det var ved at være nok med det fotomodel-halløj:



Vi var tilbage på hotellet ca. kl. 16.00, og så var det tid til en tur i poolen i et par timer. Derefter stod den på mad-rester fra vores frokost i Beverly Hills. Vi fik så meget mad på en diner at vi blev nødt til at få resterne med i en doggy-bag. Sådan er USA også selvom man spiser på de dyre adresser  :-)

Da vi havde spist stod den på afslapning på værelset efter endnu en god dag:


På et tidspunkt opdagede Christoffer at der holdt et par limousiner lige udenfor vores hotel:


Vi gik ned for at se dem tættere på, og vi fik lov at komme ind i den ene, og så kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at spørge om vi kunne få en lille tur "around the block". Så nu har de berygtede Kring-brødre også været ude at køre i limousine :-)





Se alle billeder og video fra dagens bedrifter her:
http://gallery.atpic.com/30983

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

10 minutters video-rundtur

Rejsevideo om Sri Lanka og Maldiverne