søndag den 18. oktober 2009

18. Oktober - Sikken en dag i Disneyland


Vi var ikke så heldige med den første dag i Disney, for vi var alle påvirket af varmen og drengene var desværre hårdest ramt.

Allerede fra morgenen af tegnede denne dag dog bedre, for der var et tyndt skydække som forhindrede solen i at varme for meget (kan slet ikke forstå at jeg kan få mig selv til at skrivet sådan - sikken et luksusproblem...)

Disneyland åbnede først kl. 10.00, og vi var der få minutter efter. Vi gik ind og trak et par Fastpass billetter til de forlystelser vi måtte droppe dagen før, og så var vi allerede godt i gang med gode oplevelser.

Da vi havde spist frokost inde i Disneyland gik vi over i parken ved siden af, som hedder California Adventure. Jeg fik prøvet rutschebanen ved - den har et fedt loop er i øvrigt i orden:


Kl. 17.15 var der parade med Disney/Pixar figurerne, f.eks. Monsters Inc, Up, Bug's life og Lynet McQueen og Bumle. Det havde begge drenge set frem til, så det var et højdepunkt vi planlagde efter og fik os en god plads så vi kunne se det hele.

Vi gik udenfor parken for at spise aftensmad på (ups... Mcdonalds), for vi havde ikke været for heldige med maden inde i parken og det var tilmed dyrt. Derefter gik vi tilbage i Disneyland, og denne gang kunne vi opleve det hele i aftenbelysning. Det var også en ganske god oplevelse.

Kl. 21.30 var der fyrværkeri, som vi også fik med. Det var selvfølgelig også ganske imponerende.

Da fyrværkeriet var færdig gik vi ud mod shuttle-bussen, som vi var heldige at komme med indenfor 10 minutter.

Christoffer sagde på vej ud mod bussen at det havde været en perfekt dag, og det kan jeg kun være enig med ham i. Jeg kommer ihvertfald til at huske den i laaaang tid, og det var jo egentlig også planen med det hele :-)

Du vil kunne se billederne fra dagen, men i skrivende stund er upload ikke færdig:
http://gallery.atpic.com/31179

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

10 minutters video-rundtur

Rejsevideo om Sri Lanka og Maldiverne