mandag den 16. februar 2009

Badedyr igen

Siden vi kom hjem fra vores sidste udflugt den 10. februar har vi været badedyr igen og har sat afslapningen i højsædet.

Lisbeths gode ven, John er jo også kommet nu så ham har vi tilbragt en hel del tid sammen med. Han er pensioneret skolelærer, så han er god til at snakke med børnene.

Vi har også været på indkøb, for vi vil gerne have en cobra-slange i træ med hjem, og vi har købt nogle malerier.

Forleden, vistnok den 13. februar, gik vi ned på stranden for at spise frokost. Mens vi sad og ventede på vores mad kom der en pige hen til os. Hun kiggede meget interesseret på drengene, men de var for generte til at kigge på hende og tale med hende, for de gik jo udfra at de alligevel ikke forstod hvad hun sagde.

Det viste sig dog at hun var dansker, så inden vi så os om var drengene godt igang med at lege med hende. Hun hed Sarah og hun var 5 år gammel. Det var dejligt for Christoffer og Benjamin at have et dansk barn at lege med, og Sarah nød det også. Familien boede på Unawatuna Beach Resort, som har en pool, så derfor kom drengene med Sarah over i poolen. Det faldt i god jord :-)

Sarah har også en Nintendo, så hun er fuldt ud accepteret af de berygtede Kring-brødre.

Dagen efter inviterede vi den danske familie med ud til Rathnan, for vi havde planlagt at tage derud igen for at surfe og hygge os på hans strand. Det viste sig at Rathnan havde planlagt at grille mad på stranden for gæsterne om aftenen, så vi blev der hele dagen.

I går var vi på stranden i Unawatuna med Lisbeth om eftermiddagen. Jeg ringede til Johnny for ønske tillykke med fødselsdagen og hørte lidt om snevejret.

Om aftenen var vi på besøg hos Frank som ejer et hus i Unawatuna med udsigt over havet. Vi tog derop for at se solnedgangen. Frank lejer huset ud på ugebasis, hvis du er interesseret:
http://villa-in-sri-lanka.com


Du kan se billeder her:
http://gallery.atpic.com/25520

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

10 minutters video-rundtur

Rejsevideo om Sri Lanka og Maldiverne